Welcome at Restaurant Brisa

The spare rib specialist!

MenuReservation

About us

A few words about us

A small introduction…

Dear customers,

We welcome you with warm hospitality to our restaurant.

Here you can enjoy either a small bite, an extensive meal or just a drink.

Jurgen and Lien

Restaurant Brisa Geraardsbergen

Our team

<br /></br><center>Jurgen Van Malder and Lien De Sterck</center><center><br />Fenna and Storm</br></center>



Jurgen Van Malder and Lien De Sterck

Fenna and Storm

Managers

Chef and Maitre

</p>
<p><center>Our helping hands</center>

Our helping hands

The Brisa team

Kitchen and floor

Reservation

Opening hours

monday: 11h00 till 18h00*

tuesday: 11h00 till 18h00*

wednesday: 11h00 till 14h30*

thursday: closed

friday: 11h00 till 22h00

saturday: 11h00 till 22h00

sunday: 11h00 till 22h00

* If we have no more customers in the restaurant, we may close earlier.
That way we can enjoy some extra rest to serve you even better the next day.

** The kitchen closes half an hour before closing time.

You can always make a reservation by calling us or by filling out the form below.

!!! Please note, the reservation is only valid if we send a confirmation back to you !!!

Make your reservation here:

Contact

Stationsplein 19A

9500 Geraardsbergen

+32 (0) 54 41 50 77

+32 (0) 492 651 672

News

Restaurant BRISA
Restaurant BRISA3 days ago
Vandaag zijn wij uitzonderlijk gesloten. #horecabeurs
Restaurant BRISA
Restaurant BRISA6 days ago
Dagschotel aan €11.50

Maandag 17/2: varkensragout met boterbonen en aardappelen
Dinsdag 18/2: cordonbleu met chinese kool en aardappelen
Woensdag 19/2: UITZONDERLIJK GESLOTEN
Vrijdag 21/2: gepaneerde pollakfilet met wittewijnsaus en wortelpuree
Restaurant BRISA
Restaurant BRISA7 days ago
Er zijn 340 kabouters in onze zaal aanwezig!
Proficiat @EefWesHanne. Jij wint een biermenu!
Restaurant BRISA
Restaurant BRISA2 weeks ago
Restaurant BRISA
Restaurant BRISA2 weeks ago
Dagschotel aan €11,50

Maandag 10/2: gehaktballetjes met schorseneren en aardappelen
Dinsdag 11/2: spek met spruitjes en aardappelen
Woensdag 12/2: zwarte pensen met appelmoes en kroketten
Vrijdag 14/2: koude visschotel met frietjes
VALENTIJNSMENU AAN €40

FB Messenger